Win: 1x Kapot – Carry Slee | Rachelleest
09/09/2015

In mijn vorige blogpost heb je mijn recensie kunnen lezen van het boek Kapot van Carry Slee. Als je nieuwsgierig bent geworden, heb ik een kans voor je om het boek te bemachtigen. Ik mag namelijk van Uitgeverij Overamstel één exemplaar weggeven. Je kunt deelnemen aan de winactie tot en met 16 september. Om deel te nemen aan deze winactie kun je het volgende doen:
a Rafflecopter giveaway

Geplaatst in: Winnen
Tags: , ,

9 reacties op “Win: 1x Kapot – Carry Slee”

  Tamara

  september 9, 2015

  Het is niet helemaal duidelijk wat ik moet doen. Als ik op de knop druk geeft hij aan: not ready yet

  Rachel

  september 9th, 2015

  Ik zie het. Heb het meteen gecorrigeerd. Er was iets fout gegaan. Bedankt dat je mij dit hebt laten weten. :)


  Dominique van Delft

  september 9, 2015

  super leuke win actie!!! Ik heb alles gedaan, alleen weet ik niet wat mijn bloglovin naam is dus heb ik mijn email daar neer gezet. Ook weet ik niet hoe ik dit bericht moet liken! Ik ga het nog proberen uit te zoeken maar doe ik dan nog wel mee? Gesaved heb ik wel!!


  miranda

  september 9, 2015

  Leuke actie hoor! ik doe graag mee


  Monique T

  september 10, 2015

  Ik doe graag mee!


  Ans Stier

  september 12, 2015

  Leuke actie, ik doe graag mee.


  Jolijn

  september 13, 2015

  Super leuke actie! Ik ben erg benieuwd naar het boek en maak dus graag kans.
  Liefs, Jolijn.  september 14, 2015

  Volgens mij heb ik aan alle voorwaarden voldaan en doe ik graag mee met deze winactie :-)


  Sylvia

  september 15, 2015

  Super leuk een nieuw 12+ boek van Carry Slee! Graag waag ik een kansje!