Volle overgave: Bootcamp #2 – Shemara Jasmine | Rachelleest
28/09/2014

Zoals beloofd is hier deel twee ‘Volle overgave’ van de schrijfster Shemara Jasmine. Na deel één ‘Strak pakje’ die ik met veel plezier gelezen heb, was dit boek ook weer helemaal geslaagd. Ik heb weer genoten tot de laatste bladzijde. Het is echt zo’n boek voor even lekker tussendoor, die je laat glimlachen en laat ontspannen. De schrijfster heeft een leuke schrijfstijl waar ik zeker van hou. Deel drie ‘Lekker afzien’ vul ik zeker aan in mijn boekenkast.Volle overgaveIdeale escape-lit voor wie eens echt wil ontspannen.
Emma is weer verliefd op haar jeugdliefde James – inmiddels een wereldberoemde zanger – en de liefde is wederzijds. Maar een relatie met iemand die altijd op reis is en hordes groupies achter zich aan heeft lopen, gaat niet altijd over rozen. Gelukkig kan Emma terugvallen op haar familie en dat brengt een onverwachte vriendschap met zich mee… (bol.com)

Emma en James zijn romantisch in New York. Emma wil graag New York verkennen. Daarentegen wil James graag met haar op de kamer blijven, omdat hij wereldberoemd is en niet naar buiten kan voor fans en fotografen. Emma is verliefd op James, maar wil ze wel een relatie met iemand die moet toeren en veel meisjes achter zich aan heeft? Ze woont in het appartement van haar ouders en haar baan is haar leven waar ze dan ook geregeld haar ex Randall tegenkomt. Als Emma en haar ouders zijn uitgenodigd voor een familiefeest, ontmoet ze daar haar neef Alex waar ze heerlijk mee kan praten en lachen. Alex is knap en geeft aandacht aan Emma, maar Emma kan toch niet toegeven want het blijft haar neef. Als James haar vraagt om mee te gaan op tournee, voelt ze hier niks voor. ze wil haar baan niet hiervoor opgeven en de vriendschap tussen haar en Alex wordt alleen maar beter. Totdat ze ontdekt dat Alex niet haar neef is. Is het nou vriendschap? Of voelt ze toch meer voor de aantrekkelijke Alex?volle overgave1Het boek leest heerlijk. Als je weer in het leven van Emma stapt, kom je met je neus er niet meer uit. Bij mij toverde het boek van het begin tot het eind een glimlach op mijn gezicht. Het is leuk en hilarisch. Je leeft mee in de zoektocht naar de ware liefde van Emma. Deel drie ‘Lekker afzien’ zal ik zeker lezen, want ik wil weten hoe het verder gaat met Emma. Lees je graag romans dan mag je deze serie zeker niet missen.

8,9

Volle overgave: Bootcamp #2 – Shemara Jasmine
Xander Uitgevers B.V. | 205 pagina’s

koopbolcom

0 reacties op “Volle overgave: Bootcamp #2 – Shemara Jasmine”