Summer lovin’ – Gilian King, Petra Kruijt, Anne West, Carlie van Tongeren, Marieke van den Elsen, Rianne Verwoert en Jolanda Hazelhoff | Rachelleest
26/07/2014

‘Summer lovin’ ‘ is een verhalenbundel bestaande uit zeven korte verhalen geschreven door zeven chicklitsschrijfsters. Al deze verhalen staan allemaal in het teken van de zomer. Zelf had ik van sommige chicklitsschrijfsters nog geen boek van gelezen. Door dit boek heb ik verschillende schrijfsters leren kennen en waar ik zeker meer van wil lezen.SummerlovinGillian King, Petra Kruijt, Anne West, Carlie van Tongeren, Marijke van den Elsen, Jolanda Hazelhoff en Rianne Verwoert schreven een kort chicklitverhaal voor deze zomerse bundel. Laat je door deze bekende Nederlandse chicklitauteurs meevoeren van luchthaven naar liefdesverdriet en via Rome naar romantiek. Summer lovin’, omdat we allemaal verliefd zijn op de zomer! (bol.com)Summerlovin1Van ieder kort verhaal heb ik even veel genoten. Ieder verhaal is uniek en staan los van elkaar waardoor er veel afwisseling is in de verhalen. Het zijn ook allemaal korte verhalen waardoor je snel door het boek heen gaat. Er was niet één verhaal wat ik slecht vond. ‘Summer lovin’ ‘ is een verhalenbundel die je het zomergevoel geeft. Ook is het boek ideaal om mee te nemen op vakantie of in de achtertuin te lezen, omdat dit boek zorgt voor afwisseling. Ik vind het zelf ideaal om af en toe een verhalenbundel te lezen, omdat ik dan één verhaaltje kan lezen wanneer ik een zwaar boek lees. Houd je ook van verhalenbundels, dan zou ik deze zomerbundel zeker een kans geven.

8,8

Summer lovin’ – Gilian King, Petra Kruijt, Anne West, Carlie van Tongeren, Marieke van den Elsen, Rianne Verwoert en Jolanda Hazelhoff
Omniboek | 238 pagina’s

koopbolcom

1 reactie op “Summer lovin’ – Gilian King, Petra Kruijt, Anne West, Carlie van Tongeren, Marieke van den Elsen, Rianne Verwoert en Jolanda Hazelhoff”


    juli 26, 2014

    Ik ben heel erg benieuwd, lijkt me een leuk boekje!