Strak pakje: Bootcamp #1 – Shemara Jasmine | Rachelleest
29/07/2014

Toen ik laatst in mijn favoriete boekenwinkel stond te neuzen, zag ik het boek ‘Strak pakje’ van de schrijfster Shemara Jasmine. Mijn nieuwsgierigheid was groot en kocht het boek voor een leuke prijs. Daar heb ik zeker geen spijt van. Wat een leuke roman is dit! Waar je lekker bij ontspant. Vaak moest ik er hard om lachen om Emma en haar vriendinnen. Bij dit boek hoef je niet veel na te denken en het leest prettig weg. Een heerlijk verhaal voor even tussendoor.Strak pakeEmma is vrijgezel, heeft een goede baan en een affaire met haar getrouwde baas, waar ze zelf nogal van baalt. Om af te vallen, maar vooral om sterker te worden, besluit ze op Bootcamp te gaan met haar vriendin Betty. Daar leren ze Veronique kennen, een echte carrièrevrouw. Tijdens de intensieve trainingen zoeken de vriendinnen zowel fysieke als psychische grenzen op en ontstaat er een hechte band. Maar dan blijkt dat een oude liefde en een onthullende ontdekking hen nog sterker op de proef zal stellen dan de Bootcamp zelf. Zal de vriendschap de waarheid overleven? (bol.com)

Emma heeft een leuke baan, maar ook een hele aantrekkelijke baas waar ze een geheime relatie mee heeft. Randall is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij zegt dat zijn huwelijk niet meer goed gaat en zijn vrouw vreemdgaat met de buurman. Totdat Emma sms’jes leest en tot de ontdekking komt dat Randall een vreemd spelletje speelt met de dames. Hier baalt ze zo van dat ze besluit om met Betty, haar vriendin. op Bootcamp te gaan. Ze willen de strijd aangaan met de weegschaal en sterk te worden. Daar ontmoet ze dan ook snel nieuwe vrienden. Veronique een mooie carrièrevrouw waar ze een hechte band mee krijgt. Al snel komt ze er achter dat dit de vrouw van Randall is, de man van Emma’s dromen. Dit leidt tot een groot conflict. Kan Emma haar grote geheim voor Veronique verborgen houden? Of staat de kersverse vriendschap al meteen op het spel?Strak pakje1Het was de eerste keer dat ik een boek van de schrijfster Shemara Jasmine las, maar zeker niet de laatste keer. Deel twee, ‘Volle overgave’ lift al in mijn boekenkast die ik snel ga lezen. Ik wil graag weten hoe het met Emma verdergaat. Ik verheug me er nu al op, dat zegt genoeg hoe leuk ik het boek ‘Strak pakje’ vond. Deze roman heeft een leuke en vlotte verhaallijn, die je zeker laat lachen. Een vakantieboek waar je lekker bij ontspant. Wanneer ik ‘Volle overgave’ uit heb, zal ik jullie snel laten weten hoe het met Emma verdergaat.

8,5

Strak pakje: Bootcamp #1 – Shemara Jasmine
Xander Uitgevers B.v. | 231 pagina’s

koopbolcom

1 reactie op “Strak pakje: Bootcamp #1 – Shemara Jasmine”


    juli 29, 2014

    Ik heb dit boek ook gelezen. Vond het een leuk verhaal, maar had wat moeite met sommige personages. Ik ben dus ook heel benieuwd naar Volle overgave.