Recensie: Fatale liefde – Carry Slee | Rachelleest
12/03/2013

Wanneer ik een boek van Carry Slee zie liggen, wil ik hem eigenlijk meteen hebben. Ik ben namelijk een grote fan van Carry Slee. Ieder boek van haar zal in mijn boekenkast verschijnen. Elke film van haar zal ik met liefde bekijken, dit omdat ik het gevoel heb dat ik met Carry Slee ben opgegroeid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liz heeft al twee jaar verkering met Djawad en wil graag met hem samenwonen. Maar Djawad loopt met een groot geheim rond waar Liz niets vanaf weet en reageert afwijzend.Amber wil na de modeacademie een hippe kledinglijn voor jongeren beginnen, samen met haar beste vriendin Liz. Als Amber dertigduizend euro van haar tante erft, lijkt hun droom werkelijkheid te worden. Amber kan haar geluk niet op als ze ook nog eens verliefd wordt op Leon. Leon heeft een flitsende carrière in de tv-wereld en overlaadt Amber met aandacht en cadeaus. Maar niets is wat het lijkt en Liz en Amber raken verzeild in een web vol leugens… Is de liefde van je leven wel te vertrouwen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jammer genoeg vind ik dit boek een beetje tegenvallen, want er was niet echt een opbouwende spanning.  Wel is het een boek waar je niet bij hoeft na te denken.  Aangezien het makkelijk leesbaar is en er staan niet veel moeilijke woorden in. Buiten de boeken ‘Bangkokboy’ en  ‘Joël’ valt dit boek tegen. Het laatste uitgebrachte Young Adult boek ‘Brainwash’ ligt al in de boekenkast op mij te wachten. Hopelijk valt dit boek meer in de smaak en ben ik er positiever over.

Voor even lekker te ontspannen raad ik dit boek aan! Ik geef dit boek een 6!

6,0

Fatale liefde – Carry Slee
Eenvoudig Communiceren B.V. \ 277 pagina’s

Koop dit boek op Bol.com

6 reacties op “Recensie: Fatale liefde – Carry Slee”


  maart 24, 2013

  Oe, ook gelezen dus! Ik geloof dat dit het tweede boek was van Carry wat ik las uit haar young adults reeks. Ik ben ook met Carry’s boeken opgegroeid. Al moet ik zeggen dat ik haar boeken altijd wel gemakkelijk weg lezen kan.
  Zoals die van Timboektoe, die las ik toen ik een jaar of elf was. Tegen de tijd dat ik op de middelbare zat en kinderen uit mijn klas de boeken lazen, vond ik de onderwerpen al te saai. Daarom heb ik ook getwijfeld in eerste instantie, of ik wel een young adult wilde proberen. Echter sprak het idee van Joël me zo aan dat ik het toch heb gedaan. Wat je zegt: Zonder na te denken en vlot lezen. Al zit daar dan wel weer wat meer spanning in. Ik snap bij Fatale Liefde precies dat je de opbouwende spanning vindt ontbreken. Echter had ik me er al op voorbereid. Ik lees bewust een boek van Carry op zo’n moment dat ik wel wat wil lezen, maar zonder er al te hard in mee te hoeven gaan. Is ook weleens fijn, nietwaar? Ik vond Brainwash trouwens wel erg tegenvallen! Maar ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Misschien vindt je die dan wel weer leuk! =)

  Rachel

  maart 24th, 2013

  Ik geef je helemaal gelijk. Brainwash ga ik snel lezen


  april 23rd, 2013

  En, inmiddels al gedaan?!

  Rachel

  april 23rd, 2013

  Nee ben er nog niet aan toe gekomen :)


  bouchra

  juni 2, 2013

  ik vind fatale liefde een zeer mooie boek, maar soms is het wat ingewikkeld om nog te volgen omdat je soms niet weet over wie dat ze het heeft. In het algemeen vind ik haar wel een prachtige schrijfster. Ze zou meer van deze genre moeten schrijven omdat veel van wat ze schrijft ook gebeurd in het dagelijksleven.


  somebody

  oktober 27, 2013

  ik vond het een heel leuk boek,het leest makkelijk weg en na een dag school kan je heerlijk tot rust komen.
  het was niet heel spannend, maar wel gewoon leuk, ikzelf vond het boek niet tegenvallen