Recensie: Dwalen: Drift #2 – Becca Fitzpatrick | Rachelleest
08/08/2013

Toen ik laatst moest gaan werken, was mijn zusje in het boek `Dwalen’ begonnen. In eerste instantie had ze niet dat dit het tweede deel was van de Drift-serie. Toen ik thuiskwam was mijn zusje al heel ver in dit boek. Ik vroeg aan haar: `Heb je dat boek al bijna uit?’. Ze gaf als antwoord: `Ik moet gewoon weten hoe het eindigt’. Daarna gaf ik aan dat dit het tweede deel uit de Drift-serie was wat zij niet had opgemerkt. De volgende dag was het boek uit en vroeg ik of ze weer een recensie wilde schrijven. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Patch is Nora’s eerste liefde, haar grote liefde én haar beschermengel. Als Nora haar ogen moet geloven, is hij het die haar vader heeft vermoord. Hoe moet Nora hiermee omgaan? Kan het echt zo zijn dat Patch, de jongen waar ze zo van houdt, hiertoe in staat is? (bol.com)

Patch is het eerste vriendje van Nora en ook haar beschermengel. Haar moeder is het niet eens met de relatie en nodigt Scott uit. Scott is een Nephill, de tegenstander van de aardsengelen. Patch en Nora kunnen geen relatie hebben, omdat de aardsengelen het verbieden. Doordat Patch niet meer over zijn gevoelens met Nora kan praten, verschijnt hij in haar dromen. Daar vertelt Patch dat hij haar beschermengel is. Nora verdenkt Patch ergens van waardoor ze geen contact meer met hem wil. Zijn Nora’s verdenken waar? Of zit iemand anders hierachter?OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn zusje had dit boek zo snel uit dat ik het weer bijzonder vond om haar een recensie te laten schrijven. Het verhaal trok haar zo mee dat ze het boek gewoon niet kon wegleggen. Mijn zusje vond het een uniek verhaal waardoor ze wilde weten hoe het verhaal ging eindigen. Totdat ik zei dat dit boek eigenlijk deel twee was, was het mijn zusje niet opgevallen dat dit een tweede deel was. Dit bewijst maar weer dat je de boeken alleen kan lezen. Wat natuurlijk een pluspunt is.

7,8

Dwalen: Drift #2 – Becca Fitzpatrick
The House of Books | 373 pagina’s

Koop dit boek op Bol.com

1 reactie op “Recensie: Dwalen: Drift #2 – Becca Fitzpatrick”


    augustus 9, 2013

    Ik vond het toch wel fijn om eerst deel één te hebben gelezen. Ik geeft het tweede deel veel meer diepgang.