Recensie: De vallei: Het ongeluk #2 – Krystyna Kuhn | Rachelleest
25/04/2013

Toen ik deel twee Het ongeluk uit De vallei-serie van Krystyna Kuhn op mijn e-reader had gezet, duurde het niet lang dat ik met mijn neus in dit boek zat. Mijn nieuwsgierigheid was zo groot, omdat ik deel één Het spel een heel goed boek vind. En ja hoor, deze vind ik persoonlijk ook weer een knaller!
Het ongelukSinds Katie op Grace College zit, voelt ze zich onweerstaanbaar aangetrokken tot Mount Ghost, een 3000 meter hoge berg die ver boven alle andere bergen in de afgelegen vallei uitsteekt. Over Mount Ghost doen vele geruchten de ronde sinds een groep studenten in de jaren zeventig er op onverklaarbare wijze verdween. Katie hecht weinig geloof aan die spookverhalen en gaat samen met een paar medestudenten een kampeertocht in het onherbergzame gebied maken. Maar algauw gebeuren er onderweg mysterieuze dingen. (bol.com)

Kate wil haar grote droom uitlaten komen om met een groep de Mount Ghost, een hoge berg, te beklimmen. Een groep jongeren heeft 35 jaar geleden dit namelijk ook geprobeerd, maar dit is niet goed afgelopen. Er worden veel spookverhalen over deze tocht verteld, maar niks weerhoudt Kate ervan en vertrekt met haar groep. De grote mysterie begint en wie is Paul nou eigenlijk?

De schrijfstijl van Krystyna Kuhn in De vallei-serie: Het ongeluk is net zo goed als deel één Het spel. Als je er aan begint, zit je meteen in het leven van Kate. Het boek is zo spannend dat je wil blijven lezen. Ik ben zeker benieuwd naar deel drie. Die staat daarentegen al op mijn e-reader klaar om gelezen te worden.

Houd je van een zeer spannend boek, vol met mysteries? Dan raad ik hem jou zeker weten aan.

8,5

De vallei: Het ongeluk #2 – Krystyna Kuhn
Dutch Media Uitgevers | 302 pagina’s

Koop dit boek op Bol.com

2 reacties op “Recensie: De vallei: Het ongeluk #2 – Krystyna Kuhn”