OLYMPUS DIGITAL CAMERAAl sinds dat ik kan lezen ben ik al verslaafd aan boeken. Vroeger, nu nog steeds eigenlijk, ben ik niet weg te slaan uit de bibliotheek. Om de drie weken ging ik naar de bibliotheek om weer het maximaal aantal boeken, zes boeken, te halen. In die drie weken verslond ik zoveel mogelijk van deze boeken. Dit riedeltje ging jaren door. Misschien klinkt het raar, maar ik vind het nu fijn om de boeken in mijn bezit te hebben. Mijn boekenkast puilt hierdoor uit van de boeken. Ik zal eerlijk toegeven dat ik af en toe pronk met mijn boekenkast!

Mijn naam is Rachel, 21 lentes jong en woon al mijn hele leven in het zuidelijke puntje van Limburg. Zoals ik al eerder heb verteld, kan ik wel zeggen dat ik verslaafd ben aan boeken. Sinds zomer 2012 schrijf ik daarbij ook recensies. Hierdoor is mijn verslaving nog erger geworden.

Mijn passie voor boeken groeit van dag tot dag. Daarnaast ben ik net afgestuurd als Bachelor of Business Administration, luister ik graag muziek, kijk ik graag films en series en winkel ik graag. De meeste boeken die ik lees zijn Chicklits, Romans, Fantasy en Thrillers. Deze boeken kun je ook vooral vinden op mijn boekenblog.


4 reacties op “Over mij”


  november 19, 2013

  wauw wat heb jij voor jou leeftijd al mooie boeken gelezen,en mooi reacties bij de boeken.
  ik volg je nu via bloglovind.
  succes met het lezen en je mooie site
  groetjes


  Lola

  februari 26, 2014

  Je hebt echt een geweldige site! Zo zie ik boeken die ik zelf al heb gelezen, boeken waarvan ik veel over heb gehoord en van plan ben om te lezen en boeken die ik door jou voor het eerst heb gezien en me super leuk lijken.
  Ik vind het grappig dat je in plaats van “ik ben 18 jaar oud” “ik ben 18 lentes jong” hebt gebruikt. :)


  Imre

  juni 10, 2015

  Haha, wat lijken we op elkaar! Ik probeer ook alle boeken in de bibliotheek te lezen.
  Het liefst leen ik tijdschriften maar ik vind leesboeken ook leuk.
  Xxx van IMRE  september 16, 2015

  Hoi! Ik heb je genomineerd voor de One Lovely Blog Award! Ik hoop dat je het leuk vind ;) https://lafillelisant.wordpress.com/2015/09/16/one-lovely-blog-award/