Oprecht – Colleen Hoover | Rachelleest
19/10/2016

Colleen Hoover laat haar talenten weer in dit boek ‘Oprecht’ zien. Ieder boek slaat voor mij weer zijn spijker op zijn kop. Liefde, spanning en openbaringen zijn ook in dit boek niet te missen. Zowel de geheimen van Auburn als van Owen hebben mij diep in het hart geraakt. Het is heel aangrijpend om te lezen hoe beiden met hun verleden en geheimen omgaan.oprecht1Auburn heeft een extra baantje nodig en solliciteert bij kunstenaar Owen Gentry. Ze voelt zich meteen aangetrokken tot de mysterieuze, artistieke Owen. Maar hij heeft geheimen. Heel grote geheimen, die een toekomst voor hen samen in de weg staan. Vooral als hij ze níét opbiecht. (bol.com)

Auburn heeft meer geld nodig en komt per toeval een baantje tegen. Zij solliciteert bij de kunstenaar Owen Gentry. Vanaf het eerste moment is er een aantrekkingskracht tussen hen beiden. Gevoelens beginnen op te bloeien. Owen heeft net als Auburn grote geheimen. Deze geheimen staan hun gevoelens in de weg, maar in hoeverre?oprechtVanaf de eerste bladzijde had Colleen Hoover mij in haar greep. Ik kon de opbloeiende liefde tussen Auburn en Owen niet meer loslaten. Auburn is een sterke dame die weet waar ze voor staat. De positie waar ze in zit is niet niks, maar ze weet zich sterk te houden. Echt een voorbeeld voor vrouwen. Ook Owen staat sterk in zijn schoenen. Hij is een super aantrekkelijk en artistiek. De manier waarop de bekentenissen en schilderijen beschreven worden, geven aan dit boek een mooi tintje. De bekentenissen en geheimen in dit boek snijden voor mij hout en voor mij maakt dit het boek af. Het zijn sterke geheimen die in het dagelijks leven voorkomen.
Daarnaast staan Auburn en Owen voor elkaar klaar en helpen ze elkaar op allerlei fronten. De manier waarop zij voor elkaar klaarstaan en elkaar helpen is bijna te mooi om waar te zijn. Beiden mogen zich in de handen knijpen dat ze dit gevonden hebben.

De schrijfstijl van Colleen Hoover is zoals in alle andere boeken zeer prettig om te lezen. Ik word makkelijk door haar boeken meegezogen. ‘Oprecht’ lees je door de ogen van de twee hoofdpersonages Auburn en Owen waardoor je een duidelijk beeld krijgt van het verhaal en de gevoelens. Ik vind dit heel fijn om het verhaal op deze manier te ervaren.
Wanneer ik eenmaal in het boek zit, dan kan ik het ook niet meer opzij leggen. Dat is het talent van Colleen Hoover. Zij kan het volgens mij niet bij mij fout doen. Ik kijk zeker weer uit naar een volgend boek van haar.

9,1

Oprecht – Colleen Hoover
Zomer & Keuning | 320 pagina’s

koopbolcomMet dank aan uitgeverij Zomer & Keuning voor dit bijzondere recensie-exemplaar.

0 reacties op “Oprecht – Colleen Hoover”