Onbereikbaar: Flight & Glory-serie #2 – Rebecca Yarros | Rachelleest
18/08/2016

Het eerste boek dat ik van Rebecca Yarros heb gelezen, namelijk ‘Onverminderd’, had mij al omvergeblazen. Dit geldt precies hetzelfde voor dit boek ‘Onbereikbaar’. Toen ik aan dit boek begon, liet het mij niet meer los. Tot nu toe kan ik concluderen dat haar boeken zeer verslavend zijn!OnbereikbaarAls Paisley had geweten welke gevolgen het tweeëntwintigste punt op haar bucketlist zou hebben, zou ze het dan hebben gedaan? Op het strand gaat er namelijk iets heel erg mis. Daardoor ontmoet ze Jagger, en dat is dan weer heel erg niet mis. Behalve dat Paisley al een vriend heeft. En een hartaandoening. Daar kan ze geen extra hartkloppingen meer bij gebruiken, maar die geeft Jagger haar wel degelijk.

Wanneer Paisley met haar vriendin Morgan naar het strand gaat, komt ze in een gevaarlijke situatie terecht. Ze kan namelijk niet zwemmen en wordt gered door Jagger. Vanaf dat moment kunnen Paisley en Jagger elkaar niet meer loslaten. Alleen Paisley heeft een vriend. Jagger krijgt steeds meer gevoelens voor haar en gaat het niet opgeven. Naast dat Paisley een vriend heeft, draagt zij nog een geheim met zich mee. Paisley heeft namelijk een hartaandoening. Maar Jagger draagt ook iets met zich mee. Lukt het Jagger om Paisley voor zich te winnen?Onbereikbaar1‘Onbereikbaar’ is een mooie toevoeging aan het genre New Adult. Zelf ben ik een grote fan van dit genre en heb nog geen boek gelezen wat mij echt tegenviel. Maar ik kan wel stellen dat Rebecca Yarros samen met een paar andere schrijfster ver bovenaan staat. Voor mij dan. Haar schrijfstijl zorgt ervoor dat het ontspannend leest en mij helemaal meeneemt in het verhaal. Ik heb vanaf de eerste bladzijde de twee hoofdpersonages in mijn hart gesloten. Daarnaast is haar schrijfstijl heel realistisch. Hierdoor kon ik mij heel goed inleven in de personages en een verbeelding maken van hun gevoelens en situaties.

Rebecca Yarros heeft een heel meeslepend verhaal geschreven. De liefde in dit boek is om te smullen. Ik voelde de liefde tussen Paisley en Jagger door de bladzijdes heen. Naast deze liefde is er een tikkeltje spanning te voelen door de hartaandoening van Paisley en de situatie waar Jagger zich in bevindt. Het boek zit heel goed in elkaar. Rebecca Yarros heeft elementen toegevoegd waardoor het verhaal voor mij klopt. Bijvoorbeeld de pilotenopleiding en de bucketlist van Paisley. Alles sluit mooi op elkaar aan waardoor ik niet met vraagtekens was aan het lezen.

Als een New Adult goed is dan zoek ik altijd of er vervolgen zijn op het deel. Maar ook of er een boek is gebaseerd op een vriend of een vriendin van de hoofdpersonage. Deze keer betrapte ik mij er weer op. Ik was helemaal enthousiast dat ik zag dat er nog meer boeken zijn gebaseerd op dit verhaal. Ik hoop dat deze boeken tevens vertaald worden, want ik zal ze zeker weten lezen.

9,4

Onbereikbaar: Flight & Glory-serie #2 – Rebecca Yarros
Zomer & Keuning | 304 pagina’s

koopbolcomMet dank aan uitgeverij Zomer & Keuning voor dit prachtige recensie-exemplaar.

0 reacties op “Onbereikbaar: Flight & Glory-serie #2 – Rebecca Yarros”