Losing it: Losing it-serie #1 – Cora Carmack | Rachelleest
27/08/2016

‘Losing it’ is een boek wat ik al een tijdje op het oog had. Weer een New-Adult boek om van te smullen. Ik heb al een aantal New-Adult boeken gelezen en kan wel zeggen dat de seksscènes in dit boek netter beschreven zijn dan de andere New-Adult boeken. Als je de seksscènes van bijvoorbeeld Colleen Hoover en J.Lynn te heftig vindt, dan is deze zeker het te proberen waard.Losing itBliss Edwards is bijna afgestudeerd en heeft ‘het’ als enige in haar vriendenkring nog niet gedaan. Ze vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed beland, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed… (bol.com)

Bliss is student en bijna afgestudeerd. Zij is de enige van haar vrienden die nog maagd is. Samen met haar beste vriendin gaat ze op stap. Het is tijd om hier verandering in te brengen. Ze ontmoet de knappe Garrick waar ze graag een onenightstand mee wilt hebben. Maar wanneer het zover is, raakt Bliss in paniek en slaat op de vlucht. Ze schaamt zich dood en wacht tot hij uit haar appartement vertrekt. Als dat nog niet erg genoeg is, blijkt dat Garrick haar nieuwe docent is. Hoe gaat Bliss hiermee om?Losing it1‘Losing it’ is een luchtig en leuk boek om te lezen. De schrijfstijl van Cora Carmack is prettig om te lezen. De bladzijdes zijn voorbij gevlogen. Ik heb niet diep te hoeven nadenken over hoe de situaties zich afspeelde, aangezien Cora Carmack dit duidelijk beschreven waren.
Het boek bevat leuke karakters. Ik kon mij goed inleven in zowel Bliss als Garrack. Beide karakters maakte mij nieuwsgierig naar hoe het verder zou gaan in hun leven en hoe hun gevoelens voor elkaar zich verdergaan uiten.

Daarnaast heb ik om sommige situaties, die Bliss beleefde, hardop moeten lachen. Zoals de verzonnen kat van Bliss. Alleen wat ik minder aan dit verhaal vond, was dat alles positief was. Er was geen tegenslag in het verhaal. Hierdoor kon het boek mij niet altijd even blijven boeien. Maar dit mocht de pret niet drukken. Ik ben heel benieuwd naar het volgende deel, namelijk ‘Finding it’. Hopelijk is dit boek niet alleen rozengeur en maneschijn. Er mag voor mij wel wat tegenslagen inzitten.

8,0

Losing it: Losing it-serie #1 – Cora Carmack
Uitgeverij Q | 256 pagina’s

koopbolcom

1 reactie op “Losing it: Losing it-serie #1 – Cora Carmack”


    augustus 28, 2016

    Ik vond dit boek vrij matig. De relatie op zich was best origineel maar ik vond het niet helemaal uitgewerkt.