Lekker afzien: Bootcamp-serie #3 – Shemara Jasmine | Rachelleest
22/02/2015

Na de boeken ‘Strak pakje’ en ‘Volle overgave’ verheugde ik me erg op het derde deel ‘Lekker afzien’ van de schrijfster Shemara Jasmine. Ik verklap jullie dat deze even leuk is als de andere boeken. Ik vond het een top serie en geniet van het begint tot het einde met een glimlach op mijn gezicht. Emma is weer geniaal en je komt er niet omheen om van haar te houden. Deze boeken zijn zeker aanraders als je van leuke romans houdt.Lekker afzienJames vraagt Emma ten huwelijk! Emma’s moeder is dolgelukkig en assisteert James bij de voorbereidingen. Hierdoor krijgt Emma het gevoel dat zij de controle volledig verliest. Veranderingen op de werkvloer zorgen er bovendien voor dat zij weer samen moet werken met Randall. Zullen ze elkaar kunnen weerstaan? Heeft Emma in James echt de ware gevonden? (bol.com)

Emma is een beetje van slag. Ze weet niet of ze blij moet zijn. James heeft haar ten huwelijk gevraagd. Ze weet niet honderd procent of ze dit wel wil. James moet in zijn agenda een plekje vrij maken voor een afspraak met Emma. Zij krijgt de baan van haar dromen en wil deze niet opzeggen voor met Jams op tournee te gaan. Daarnaast is er ook nog de aantrekkelijke Alex waar ze vlinders van in de buik krijgt als ze bij hem is. Wat moet ze doen? Moeders is dolblij dat ze gaat trouwen en helpt James bij de voorbereidingen van het huwelijk. Gelukkig kan ze bij haar vriendinnen Betty en Veronique haar gevoelens kwijt en kan met hen erover praten. Als ze een gezellig weekend Bootcamp hebben gehad, neemt Emma een besluit. Wat zal deze zijn? Gaat ze voor James of niet?Lekker afzien1Ik moet bekennen dat ik het boek in één dag heb uitgelezen. Ik vond het verhaal van Emma helemaal geweldig net als de andere boeken. Het leest als een trein. Af en toe kwam er weet een schaterlach. Ik hoop dan ook dat er nog een vervolg komt. Deze zal ik dan weer met alle plezier lezen. Voor de prijs van €12,50 heb je veel leesplezier. De schrijfster Shemara Jasmine schrijft leuke en goede romans waar je zeker vrolijk van wordt. Een compliment voor haar.

9,2

Lekker afzien: Bootcamp-serie #3 – Shemara Jasmine
Xander Uitgevers | 199 pagina’s

koopbolcom

5 reacties op “Lekker afzien: Bootcamp-serie #3 – Shemara Jasmine”


  februari 22, 2015

  Deze moet ik nog steeds lezen!  februari 22, 2015

  De kaft ziet er heel vrolijk uit!  februari 24, 2015

  Ik merk dat ik op vele boekenblogs al de comment ‘Dit boek komt op mijn wishlist te staan’ heb gegeven, maar ik doe het gewoon weer: Dit boek komt op mijn wishlist te staan! De vorige twee delen heb ik nog niet gelezen, dus die zet ik er ook meteen op. :-)


  Shemara Jasmine

  februari 27, 2015

  Wow, wat een mooi compliment! Dank je wel, Rachel.
  You made my day, girl

  Rachel

  maart 1st, 2015

  Alsjeblieft! Het compliment heb je ook zeker verdiend :)