Je was van mij – Abbi Glines | Rachelleest
09/08/2016

Nieuwe karakters, een nieuw verhaal. Heerlijk! Ik heb dit boek weer in één keer uitgelezen. De schrijfster Abbi Glines krijgt het voor de tweede keer voor elkaar dat ik niet meer uit het hoekje van de bank kom. Ik moest en zou lezen. Ik kan het dan ook niet beschrijven waarom ik de boeken in één keer uitlees. De liefde is zeker een ding dat in het boek voorkomt. Het verhaal blijft boeiend. Verder zit er genoeg mooie erotiek in dit verhaal. Beth Lowry en Tripp Newark nemen je mee in hun jeugd. Beth was pas zestien toen de vonk oversloeg. Een toekomst was er toen nog niet. Nu, acht jaar later, komt Tripp terug. Hij wilt en kan niet zonder haar. Maar waarom vluchtte hij? En waarom liet hij haar alleen achter? Dat kom je te weten als je in dit verhaal stapt.Je was van mijRoddelen is een favoriet tijdverdrijf in Rosemary Beach maar Bethy en Tripp hebben hun grote geheim voor zich kunnen houden. Acht jaar geleden had Tripp Newark een relatie met een rijk meisje van wie hij niet hield, die op weg was naar Yale – en een toekomst die hij niet wilde. De enige manier waarop hij dat voorspelbare leven kon ontvluchten, was door het geld en de macht op te geven waarmee hij geboren was. En dat was precies wat hij van plan was: aan het eind van de zomer zou… (hebban.nl)

Beth Lowry is jong . Ze is zestien jaar. Tripp Newark is een zeer aantrekkelijke jonge man en valt als een blok voor deze mooie lieve meid. De liefde groeit en groeit. Ze kunnen niet zonder elkaar en beleven samen een mooie zomer. Toch gebeurt er iets waardoor Tripp een keuze moet maken en hij Beth alleen achterlaat. Acht jaar later keert hij terug. Hij volgt haar en moet haar beschermen. Hij moet haar terug. De liefde doet zelfs pijn. Hij kan niet zonder haar, maar Beth heeft verdriet en daar weet Tripp niet mee om te gaan. Tripp kan haar daar ook niet bij helpen, maar hij kan natuurlijk wel de pijn verzachten. Het verleden was mooi, maar het verleden bevat veel verdriet. Kan Tripp dit nog wel goed maken? Of heeft hij haar zoveel dingen beloofd die hij niet is nagekomen? Hij blijft vechten voor haar. Kan Beth hem vergeven? Of toch niet?Je was van mij1‘Je was van mij’ is een boek om heerlijk mee weg te dromen. Ik heb van dit boek genoten. Ik voelde continu de spanning of het wel goed ging komen tussen Beth en Tripp. Ze maken genoeg mee. De liefde is mooi, maar ook zo onbereikbaar. Een verhaal met een mooie vriendschap, verdriet, liefde en erotiek. Al deze elementen zitten in dit verhaal en nog wel meer. Rijk en arm. Een toekomst samen of niet. Haar boeken vind ik tot nu toe grandioos. Dit boek ‘Je was van mij’ was voor mij weer een knaller om te lezen. Ik heb genoten van het begin tot het eind. De romans van Abbi Glines zijn voor lekker tussendoor. Je hoeft nergens over na te denken, maar je hoeft alleen mee te genieten van de mooie liefde. De schrijfstijl speekt mij heel erg aan wat ertoe leidt dat ik alleen maar verder wil lezen om erachter te komen hoe de liefde eindigt. Als je in het leven stapt van Beth en Tripp, beleef je mooie romantiek en een goed verhaal Je komt achter hun geheimen, die ze niet langer voor zich kunnen houden.

8,5

Je was van mij – Abbi Glines
Karakter Uitgevers B.V. | 266 pagina’s

koopbolcomMet dank aan uitgeverij Karakter B.V. voor dit mooie recensie-exemplaar.

1 reactie op “Je was van mij – Abbi Glines”