Hush, Hush: Hush, Hush #1 – Becca Fitzpatrick | Rachelleest
24/01/2016

De serie Hush, Hush sprak mij al heel lang aan. Alleen was de serie nog niet vertaald. Toen ik zag dat deze serie vertaald werd, kon ik niet wachten om het te lezen. Ik hoor verschillende verhalen over deze serie. De ene vindt het het verhaal goed en de ander vindt het niets. Ik vind het boek wel leuk om te lezen. ‘Hush, Hush’ is het eerste deel uit de Hush, Hush saga. Ik vond het een fijn boek om te lezen en zat zo in het verhaal. De rare gebeurtenissen in het plaatsje Coldwater zorgde voor de nodige spanning.hush hushNora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch. Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen. Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld? (bol.com)

Nora krijgt voor biologie een nieuwe partner. De mysterieuze Patch. Door deze biologieopdracht leert ze Patch beter kennen. Ze krijgt gevoelens voor hem. Patch wordt ook verliefd op Nora. Patch heeft zich in het verleden niet al te netjes gedragen en heeft een geheim. Er gebeuren angstaanjagende dingen met Nora waardoor zij gevaar loopt. Wie zit achter deze angstaanjagende dingen? Wat is Patch verleden? En hoe gaan zij om met hun gevoelens voor elkaar?Hush hush 1Ik had geen moeite om de personages te leren kennen waardoor ik mij vrij snel in de personages kon inleven. Behalve Patch. Patch vind ik een raar personage. Het is een personage waar ik niet echt hoogte van kon krijgen. Aan het einde van het boek wist ik nog steeds niet wat zijn bedoelingen waren. Ik moet wel toegeven dat Nora af en toe naïef was. Ik zou zelf in bepaalde situaties niet zo handelen. Terwijl in de samenvatting staat dat Nora slim en verstandig is. Dit vind ik niet altijd zo. Zoals naar Patch toetrekken als andere haar waarschuwen voor hem en er rare dingen gebeuren door Patch. Vee daarentegen vind ik het leukste personage. Ik moest vaak om haar lachen om wat ze zei en wat ze deed.
Als Patch in het boek voorkwam, probeerde ik te achterhalen of hij goed of slecht was. Ook wat zijn bedoelingen zijn met Nora. Ik ben er nog steeds niet achter. Dit vind ik goed aan deze serie. Hierdoor wil ik de andere delen ook lezen.

Becca Fitzpatrick schrijft lekker vlot en zorgt ervoor dat het verhaal makkelijk te volgen is. Door dit boek heb ik mij kunnen afsluiten en mijn eigen fantasie zijn eigen loop laten gaan. Af en toe was het boek voorspelbaar, maar er zaten ook gebeurtenissen in die ik niet zag aankomen.
Ik ben benieuwd naar het volgende deel ‘Crescendo’. Hopelijk vind ik het verhaal net zo goed als het eerste deel.

9,0

Hush, Hush: Hush, Hush #1 – Becca Fitzpatrick
Moon Uitgeverij | 384 pagina’s

koopbolcom

2 reacties op “Hush, Hush: Hush, Hush #1 – Becca Fitzpatrick”


    januari 24, 2016

    Ik las de serie 2 jaar geleden (In het Nederlands) en vond hem ook erg goed :-)    januari 24, 2016

    Ik ben dan weer één van de lezers die dit verschrikkelijk vind.