Het hart van een vrouw – Cathy Kelly | Rachelleest
14/07/2014

Een prachtig boek over drie vrouwen met ieder hun eigen verhaal. Een schitterende roman over vriendschap, liefde, relaties en geheimen. Ik vond het verhaal geweldig en heb veel mooie leesuren in het boek ‘Het hart van een vrouw’ gehad. Een boek waar je niet meer uitkomt. De vrouwen Leila, Grace en Vonnie nemen je mee in hun leven, hun vrienden en families wat hartverwarmend en ontroerend is. Cathy Kelly, de schrijfster, heeft een mooie roman geschreven waar ik heerlijk van genoten heb van de eerste tot de laatste bladzijde.Het hart van een vrowuMichael en Katy gaan trouwen – beide families en alle vrienden in de Ierse stad Bridgefort kijken opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens. Leila, Katys beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten. Grace, Michaels moeder, is al vijftien jaar gescheiden. Toch twijfelt ze nog steeds over de beslissingen die ze destijds heeft genomen. En Vonnie, eigenaresse van Natural Cake, stort zich met hart en ziel op de bruidstaart om zo haar eigen verdriet achter zich te laten en haar nieuwe relatie een kans te geven voor zichzelf maar ook voor haar jonge zoon. (bol.com)

Als Katy op de Eiffeltoren romantisch ten huwelijk wordt gevraagd door haar grote liefde Michael, is hun geluk groot iedereen mag het weten. Alle vrienden en familie. Iedereen in het stadje Bridgefort verheugd zich op deze mooie bruiloft, maar Leila, Grace en Vonnie worstelen met hun eigen gevoelend en relaties. Leila die haar eigen huwelijk probeert te vergeten. Vonnie die een nieuwe relatie een kans geeft. Grace, de moeder van Michael, die vijftien jaar al gescheiden is en twijfelt of ze toen wel de goede beslissing heeft genomen. Als blijkt dat Katy zwanger is, waar ze dolgelukkig mee is, wordt de bruiloft verzet op een vroegere datum. Alles wordt geregeld door Katy’s vader, Howard. Vonnie, die eigenaresse is van Natural Cake verzorgd de bruidstaart. Leila wordt Katy’s bruidsmeisje en Vonnie geniet van Katy en Michael die alles zo mooi en goed regelen voor vrienden en familie. Ze willen graag dat iedereen gelukkig is. Net als het bruidspaar die erg naar deze mooie dag uitkijkt.Het hart van een vrouw1Een verhaal over drie moderne vrouwen met hun eigen problemen. Een grote bruiloft waar iedereen zich op verheugd. Het verhaal is prachtig, romantisch en ontroerend. Ik heb al meerdere boeken van deze schrijfster gelezen waar ik toen ook erg van heb genoten. Deze mooie en hartverwarmende roman is zeker een aanrader. Cathy Kelly mag voor mij snel weer een nieuw boek uitbrengen, dan kan ik daar weer heerlijk van gaan genieten.

9,6

Het hart van een vrouw – Cathy Kelly
The House of Books | 398 pagina’s

koopbolcom

 

 

 

 

2 reacties op “Het hart van een vrouw – Cathy Kelly”


    juli 14, 2014

    Dit lijkt me een heel fijn boek.    juli 15, 2014

    Het lijkt mij een heerlijk boek! Ik ben sowieso al dol op de schrijfstijl van Cathy Kelly, dus deze zal ongetwijfeld ook goed bevallen.