Boekpresentatie: Zwaar verguld – Chantal van Gastel | Rachelleest
21/04/2013

Gisteren was de dag dat ik eindelijk Chantal van Gastel ging ontmoeten. Toen ik op Facebook las dat Chantal van Gastel een tour ging maken om haar nieuwe boek te presenteren, was ik meteen verkocht. Ik ging meteen opzoek of ze bij mij in de buurt kwam. En ja hoor, Chantal van Gastel kwam in Sittard!

IMG_0119

Het boek wat Chantal van Gastel heeft gepresenteerd is Zwaar verguld, het derde deel van de Zwaar!-serie. Zelf heb ik alle boeken van Chantal al uitgelezen, maar deze serie vind ik helemaal geweldig. Toen ik las dat er een derde deel van deze serie uitkwam, ging ik meteen uit mijn dak!

Eindelijk heeft Isa haar sprookjeseinde met haar grote liefde Ruben gekregen. Ze gaan trouwen! Voor het eerst in haar leven heeft Isa eigenlijk niets te wensen over. Maar dat geldt niet voor haar dierbare vrienden. Floor en Mas worden overvallen door de extreme vroeggeboorte van hun kindje.
En Stijn heeft zijn werk in het buitenland, waar hij zo van houdt, opgegeven om te investeren in zijn relatie met Bram. Maar maakt dit hem wel echt gelukkig? Dan zijn er nog Isa’s ouders en schoonouders, die iets heel anders verstaan onder een kleine en intieme bruiloft dan het aanstaande paar zelf. Isa neemt zich voor haar grote dag door niets of niemand te laten verpesten. Zolang ze maar in die ene perfecte bruidsjurk past.
Ze is vastbesloten om een happy end te krijgen, voor haar en al haar vrienden. Maar is dit wel voor iedereen weggelegd? 

IMG_0109Ook kon je je boek(en) laten signeren en met haar op de foto. Bij deze boekpresentatie heb ik meteen het laatste deel gekocht en hem laten signeren. Dit boek maakt mijn collectie compleet, plus nog eens speciaal! Wie wil dat nou nu niet, een boek laten signeren door jouw favoriete schrijfster! Natuurlijk ben ik ook met Chantal van Gastel op de foto geweest. Wat mijn dag helemaal compleet maakt.

1 reactie op “Boekpresentatie: Zwaar verguld – Chantal van Gastel”