Als je terug bent: Rosemary Beach-serie #3 – Abbi Glines | Rachelleest
24/11/2016

Een sprookjesroman kan je deze serie zeker noemen. Het derde deel ‘Als je terug bent’ was voor mij weer een topper. Je kent de personages. In mijn ogen zijn deze zó mooi beschreven. Mase is een lieve man waar je heerlijk bij wegdroomt. Reese is een vrouw waar je respect voor hebt. Ik dook dan ook heerlijk met dit derde deel in het hoekje van de bank en las het boek weer in één zucht uit. De schrijfster heeft weer iets moois bedacht na de twee vorige delen. Maar ja hoor, ze laat de spanning weer goed oplopen. Het nichtje Aida en Captain, een zeer aantrekkelijke man, proberen de harten te breken van Mase en Reese.als-je-weg-bentWaar zij was, zou altijd mijn thuis zijn. Het werd tijd dat ik de volgende stap zette en haar bewees dat ik er helemaal voor ging. Voor altijd.Een toevallige ontmoeting in Rosemary Beach verandert in een sprookjesromance als Reese op het punt staat om samen te gaan wonen met Mase op de familieranch in Texas. Met de liefdevolle ondersteuning van de Colts, en de recente ontdekking dat ze zelf ook familie heeft, kan Reese eindelijk de vreselijke gebeurtenissen uit haar verleden achter zich laten en de eerste stappen zetten naar een rooskleurige toekomst.Maar dit dreigt te worden gedwardsboomd. Hoewel Aida denkt dat ze een nicht van Mase is, is het voor Reese wel duidelijk dat de aantrekkelijke blondine Mase niet als familie heeft liefheeft. En dan is er nog Captain – mysterieus en knap – die Reese vertelt wat hij van Mase vindt, en wat hij voor haar voelt. Als de strijd om de harten van Mase en Reese aanwakkert, begint het verleden van Reese zicht te ontrafelen. Schokkende waarheden worden onthuld die het leven van het gelukkige stel voor altijd zullen veranderen. (bol.com)

Reese zet een grote stap. Ze heeft een bezoek gebracht aan haar vader en heeft over alles goed nagedacht. Er is maar één man in haar leven en weet nu heel zeker dat ze wil samenwonen met haar grote liefde Mase. Ze vertrekt naar de familieranch in Texas en daar ontmoet ze in het eerste uur het nichtje Aida. Deze laat haar meteen merken dat ze aandacht wil, en wel van haar mannetje Mase. De aantrekkelijke blondine weet Reese goed onzeker te maken en Captain, een mysterieuze man, doet er nog een schepje bovenop om Mase zwart te maken bij haar. Het verleden achtervolgt haar en schokkende waarheden komen uit. Het vertrouwen waar ze het zo moeilijk mee heeft staat op de proef. Er is strijd in hun leven, maar zal de liefde dit overwinnen?

De schrijfster Abbi Glines is een kanjer in het schrijven van romans de romantiek en de mooie liefde staat op nummer één. Ze beschrijft zo mooi de personages dat je van deze gaat houden. Je weet dat het verhaal goed eindigt, maar er zitten weer genoeg twist in die het verhaal lekker spannend maakt. Het boek leest als een trein en de hoofdstukken zijn kort. Wil je heerlijk ontspannen met een mooi liefdesverhaal? Dan is deze serie een aanrader. Ik heb genoten van alle drie de delen en heb Reese en Mase in mijn hart gesloten. En zal dit mooie verhaal niet snel vergeten.

9,0

Als je terug bent: Rosemary Beach-serie #3 – Abbi Glines
Karakter Uitgevers | 280 pagina’s

koopbolcomMet dank aan uitgeverij Karakter voor dit recensie-exemplaar.

0 reacties op “Als je terug bent: Rosemary Beach-serie #3 – Abbi Glines”