Adem: Sea Breeze #1 – Abbi Glines | Rachelleest
23/04/2016

Het boek “Adem” is het eerste deel uit de serie Sea Breeze van de schrijfster Abbi Glines. De uitgeverij Karakter liet mij al voor genieten van deze mooie romantische roman. Een leuke meid, die samen met haar moeder woont. Haar vader speelt geen rol in Sadie’s leven. Haar moeder is zwanger en de rollen zijn hier omgedraaid. Ze zorgt niet voor haar dochter, maar de dochter zorgt voor haar moeder. Er moet geld komen, anders kunnen ze geen huur en eten betalen. Ze krijgt een baan als huishoudhulp in een prachtige villa van Jax Stone op het privé-eiland van Sea Breeze. Jax Stone is wereldberoemd, maar dat maakt totaal geen indruk op Sadie. Jax vindt haar heel interessant, maar probeert zijn gevoelens voor haar te onderdrukken. De liefde in dit verhaal speelt een grote rol, en de erotiek ontbreekt ook niet in dit mooie verhaal. Houdt deze liefde stand? Of zijn de werelden te verschillend voor deze mooie liefde?AdemSadie Whites werk aan het strand is niet zomaar een zomerbaantje, zoals veel van haar leeftijdsgenoten hebben. Haar alleenstaande moeder is zwanger en weigert te werken, dus ziet Sadie zich genoodzaakt haar werk over te nemen als dienstmeisje voor een rijke familie op een nabijgelegen eiland.

Als de familie in het zomerhuisje arriveert, komt Sadie er tot haar verbazing achter dat Jax Stone, een van de grootste tienersterren van de wereld, de eigenaar van het huis is. Als Sadie een normale puber was geweest – en niet eentje die al haar hele leven haar moeder opvoedde en het huishouden deed – dan was ze misschien enthousiast geweest over het feit dat ze voor een rockster werkt. Maar dat is ze niet.

Sadie mag dan niet onder de indruk zijn van Jaxs roem, hij voelt zich wel tot haar aangetrokken. Alles aan Sadie vindt hij interessant, maar hij probeert zijn gevoelens te onderdrukken. Relaties houden nu eenmaal geen stand in zijn wereld en hij vindt dat ze beter verdient dan hem. Maar de zomer duurt nog lang en op den duur merkt Jax dat hij door zijn passie buiten adem is… En dat Sadie voor hem de enige zuurstofbron is.

Houdt hun liefde stand, ook al komen ze uit totaal verschillende werelden? (bol.com)

Zeventienjaar is deze mooie Sadie. Ze is samen met haar moeder verhuisd van Tennessee naar Alabama. Ze is zonder haar vader opgegroeid en leeft samen met haar moeder in een kleine woning. Omdat moeder zwanger is, kan haar moeder geen geld binnenbrengen. Het valt haar zwaar en laat zich graag verzorgen door haar dochter. Sadie is op dat moment de volwassen persoon in huis, en gaat voor haar moeder werken. Ze krijgt de baan, als huishoudhulp in een mooie villa en wel van Jax Stone. Deze is heel erg beroemd, en schuilt hier om op rust te komen. Jax is heel erg onder de indruk van Sadie, maar zij weet niet wie hij is. Ze heeft het veel te druk om in de roddelbladen te neuzen. Jax probeert dan ook zijn gevoelens voor haar te onderdrukken, maar dat duurt niet lang. Hij zal en moet haar hebben. Zij is zijn grote liefde. Maar gaat deze liefde slagen, want ze leven in verschillende werelden. De ene is wereldberoemd, en heeft alles wat zijn hartje begeerd. En zij is arm en heeft een zwangere moeder.Adem1Ik heb erg gesnoept van dit mooie verhaal. Niemand kreeg mij meer met mijn neus uit dit boek. Ik las dit verhaal in één zucht uit. De karakters zijn prachtig verwerkt. Sadie sluit je in jouw hart, want het is een mooie bijzonder meid. Heerlijk romantisch, mooie erotiek en dan ook nog een goed verhaal. Klasse, de schrijfster heeft dit goedgedaan. Achter in het boek zie je dan ook dat er meerdere boeken van haar gaan verschijnen. Nou ik kan niet wachten. Laat maar komen. Dit boek heeft mij geraakt. ‘Adem’ is zo’n mooi liefdesverhaal. Van het begin tot het eind is het een topper. Het is zeker de moeite waard om in het leven van Sadie en Jax te stappen. Je beleeft vele mooie leesuren.

9,5

Adem: Sea Breeze #1 – Abbi Glines
Karakter Uitgevers B.V. | 312 pagina’s

koopbolcom

Geplaatst in: Roman
Tags: , , ,

0 reacties op “Adem: Sea Breeze #1 – Abbi Glines”